Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
95,00 DKK
49,00 DKK
Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
+2
199,00 DKK
429,00 DKK

Viser alle 6 produkter


Miljøvenlig barbering med en safety razor

Undgå dyre barberskrabere i plastik og invester i en safety razor i rustfrit stål hvor du kun skal udskifte selve barberbladet. De er sikre og nemme at bruge og giver en bedre og tættere barbering. Kvinder kan også sagtens bruge en safety razor. Læs vores blogindlæg om safety razor.

Skift barberskummet i sprayflasken ud med en naturlig barbersæbe.

Hos os finder du kun naturlige barbersæber som er lavet af få naturlige ingredienser og uden emballage – de bliver indpakket i hos os for at skåne dem under transporten. De skummer nemt op og giver et fyldigt skum som er nok til at give en tæt og god barbering. Barbersæberne indeholder ingen udtørrende stoffer og efterlader huden naturligt fugtet efter brug. Sæben skal ligge på et tørt sted og tørre helt efter brug, vi anbefaler en sæbeholder hvor sæben kan tørre helt, så undgår du bakterier.

Tilfør huden en masse fugt efter barbering

Efter barberingen anbefaler vi at du tilfører den nybarberede hud en masse nærende pleje og fugt. Vi har en lækker naturlig aftershave som kommer i en krukke af glas – den plejer og nærer den sarte hud efter barberingen og kan bruges både til mænd og kvinder i ansigtet og på kroppen. Du kan også bruge vores naturlige kropsolier, de absorberes hurtigt hvis du påføres let fugtet hud, de tilfører huden en masse fugt og næring som den har brug for efter barbering.