Viser alle 9 produkter

149,00 DKK199,00 DKK
  • Ryd
Flere varianter
129,00 DKK
  • Ryd
Flere varianter

Naturlige ansigtsmasker og scrubs

Her finder du et godt udvalg af naturlige og veganske ansigtsmasker og scrubs som er plejende og rensende.Du finder en mild ansigtsscrub med abrikoskerneolie, som blidt og effektivt fjerner dødehudceller og efterlader huden ren og med en naturlig glød. Har din hud brug for en masse fugt, næring og pleje, har vi en yderst fugtgivende serum som bruges sammen med en genanvendelig ansigtsmask i økologisk bomuld. Du finder også dybderensende peel-off masker, som er et pulver der blandes med lidt vand så det bliver til en cremet pasta og påføres ansigtet. Når masken har siddet lidt kan den trækkes af. 

Ansigtsmasker er mest effektive når de bruges jævnligt og gerne 1-2 gange om ugen, alt efter behovet. Ved at bruge ansigtsmasker som en del af den daglige hudplejerutine får huden den optimale næring og pleje og vil syne sundere og få en naturlig glød.

Peel-off ansigtsmaske

Ansigtsmaske i et meget fint pulver som blandes med vand til en pasta og fordels i ansigtet, hvor den tørrer ind og fylder huden med en masse vitaminer og mineraler, herefter trækkes den af huden som efterlades næret og velplejet. Pell-off masken fåes i flere varianter til forskellige hudtyper. Masken bruges 1-2 gange i ugen for det bedste resultat. Læs mere om masken her

Ansigtsscrub med abrikoskerneolie

Lækker mild og effektiv ansigtsscrub som skånsomt fjerner døde hudceller samtidig med at fugte og nære huden. Masken bruges på ren og fugtig hud, huden efterlades blød og jævn. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bruge masken 1-2 gange om ugen.

Genanvendelig ansigtsmaske med serum

En ansigtsmaske som du bruge igen og igen. Masken er fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld og bruges sammen med en ansigtsserum som giver huden an masse fugt og næring. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bruge masken 1-2 gange om ugen.