Nyhed!
Flere varianter
149,00 DKK199,00 DKK
Nyhed!
249,00 DKK
559,00 DKK
Flere varianter
129,00 DKK
Flere varianter
179,00 DKK
79,00 DKK
49,00 DKK
Flere farver
69,00 DKK
+
Ikke på lager
Udsolgt!
129,00 DKK

Vi har et godt udvalg af naturlig pleje til ansigtet, hvor du ikke behøver at bekymre dig om indholdet og emballagen. Vi gør os meget umage for at finde lækre naturlige produkter til din daglige hudpleje-rutine som er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser og i plastikfri emballage. Du finder lækre ansigtsolier, cremer, ansigtsmasker som er helt fri for unødvendige tilsætningsstoffer.

Hvorfor vælge en naturlig ansigtspleje?

Det kan være rart og trygt at vide hvad man egentlig smører i ansigtet og vi har nøje udvalgt vores leverandører ud fra vores værdier om bæredygtighed, gennemsigtighed og ikke mindst ansvarlighed. Så du kan trygt shoppe dine naturlige cremer, vaskeklude, ansigtsmasker mm. her.

Emballagen er helt fri for plastik.

For os giver det mening at have lækre og naturlige hudplejeprodukter som er fremstillet af naturlige ingredienser i en krukke eller bøtte af glas eller metal – så går ideen med bæredygtighed og miljøvenlige produkter op i en højere enhed, når indhold og emballage følges ad. For plastik ender ofte i vores skraldespande og er svære at genanvende. Krukker og bøtter af glas eller metal kan nemt genanvendes derhjemme til andre formål som opbevaring af småt nips eller de kan kommes i den grønne container til glas og metal. Derved er man sikker på det bliver genanvendt.