Om os

birketraeer-solskin (16)

Min familie og jeg har boet i Asien i en årrække og har rejst meget rundt i regionen – vi har set og oplevet fattigdom, forurening, rydning af regnskoven, overforbrug, spild mm.

Jeg har en stor passion for en naturlig, enkel og simpel levevis, som skåner miljøet og naturen mest muligt.

Det kan virke besværligt og dyrt at leve mere naturligt og bæredygtigt. Men det er det langt fra – når du køber bæredygtige produkter af høj kvalitet, som kan bruges igen og igen, sparer du penge og du sparer miljøet og naturen for en masse unødig belastning.

Den lille forskel fra os alle i hverdagen, er af stor betydning for vores natur og den verden vi lever i.

Her på siden finder du nemme tips og ideer til en grønnere og mere naturlig hverdag, samtidig med at du kan købe bæredygtige og naturlige produkter til dig, din familie og dit hjem i shoppen.

Jeg har nøje valgt mine leverandører udfra deres værdier, etik, bæredygtighed, socialt ansvar og fair produktion.. Derfor vil du opleve at nogle af produkterne i shoppen kommer fra den anden side af jorden – simpelthen fordi jeg har vurderet, udfra min research, at produktet er af den højeste kvalitet og lever op til mine værdier.

Jeg håber du finder inspiration til en naturligere og mere bæredygtig hverdag her på siden – du er altid velkommen til at skrive til os med ris, ros, ideer mm.

Læs her lidt flere tanker bag.

De varmeste hilsner

Marilena