Levering i julen

Ordrer som er modtaget senest d.21 december kl.14 kan blive leveret inden jul. Postnord garanterer, at pakkerne er fremme allersenest d. 23 december.

Vi pakker og sender ordrer mellem jul & nytår.

Alle fragtleverandører har ekstra travlt i øjeblikket grundet julen og de gør alle hvad de kan for at følge med. Der må derfor forventes lidt længere leveringstid på enkelte pakker.

Hvad gør vi?

Vi pakker og sender alle ordrer afsted så hurtigt vi kan og alle ordrer er pakket og sendt fra os indenfor 24 timer på hverdage – vi pakker dog også i weekenderne i december, så vi kan være sikre på, at du får din pakke.

Pakkeshops

De små pakkeshops rundt om i landet har også travlt med pakker og mange af dem har pladsmangel. De kan have pakker liggende som endnu ikke er scannet ind hos dem (og derfor har du endnu ikke fået besked på, at den er kommet frem), simplethen fordi de ikke har plads på hylderne. Du kan også komme ud for, at pakken bliver leveret til en anden pakkeshop.

Postnord og øvrige fragtfirmaer opfordrer til, at pakker som er bestilt til afhentning hos pakkeshops, afhentes så hurtigt som muligt. Du kan også vælge at få din pakke leveret hjemme.

NB: Trods for leveringsgarantier kan der altid opstå forsinkelser og vi hæfter ikke for forsinkelser fra vores fragtleverandør. Bestil gerne i god tid, hvis muligt.