Flasker og krus i stål

Køkken – drikkeflasker

Hvorfor vælge rustfrit stål

Vores flasker og krus er lavet ud af 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8, så ingen af dine drikkevare, varme som kolde, kommer i kontakt med plastik. Derfor skal du aldrig mere bekymre dig om BPA eller andre hormonforstyrrende stoffer. Vores produkter er laboratorietestet til at opfylde eller overgå LFGB (food contact grade testing), så du kan få den sikreste og bedste oplevelse.

Ved at vælge vores flasker og krus sparer du ikke kun naturen, da stål er 100% genanvendeligt og man slipper for unødig brug af plastik, sparer du selvfølgelig også på pengepungen. Stål er nemlig nærmest ikke til at slide op, så de holder rigtig mange år uden det går ud over kvaliteten.

Perfekt til ethvert behov

Vores flasker kommer i flere forskellige farver og størrelser, så de passer til enhver og ethvert tidspunkt. De er perfekte til alle dine drikkevarer, da de holder dem varme i op til 12 timer og kolde i helt op til 24. Og til motionisten kan der også tilkøbes et sportslåg til alle AYA&IDA produkter uanset størrelse, der gør det nemmere og hurtigere at drikke under træningen.

Rengøring og vedligeholdelse

Vi anbefaler at man bruger en flaskerenser, samt varmt varm og en mild opvaskesæbe efter brug – vores flasker tåler nemlig ikke opvaskemaskine.

AYA&IDA

For hver solgt drikkeflaske donerer AYA&IDA Foundation 100 liter rent drikkevand til børn i nød gennem Unicef. Så støtter du ikke kun planeten, men også en massevis af børn rundt om i verdenen der har brug for vores hjælp.