Håndlavet og holdbar

Spar på plastikforbruget med vores smukke, håndlavede kobberflasker og -krus. Alle vores produkter er fra FOREST AND LOVE, og er produceret af 99,7% ren “high grade” kobber, og er lakeret med fødevaregodkendt lak, så overfladen holder sig blank og skinnende. Alle produkterne er utroligt holdbare, og, hvis behandlet ordenligt, kan de bruges i mange år, da kobber kan beholde sin kvalitet selv efter flere årtiers brug. Vores flasker kommer i 2 forskellige størrelser og alle produkter i flere varianter, så du kan vælge hvilken flaske og/eller krus du vil have med dig resten af livet. Der kan forekomme små variationer i overfladen, da alle produkter er håndlavede.

Kun beregnet til vand

Da kobber jo er et metal, kan det have en reaktion med syrlige ingredienser (pH under 7) eller mælkebaserede produkter. Det samme gælder for varme drikkevarer, så derfor anbefaler vi ikke man kommer andet end rent vand i sin flaske eller krus. Kobber har den egenskab, at det holder dit vand naturligt koldt.

FOREST AND LOVE

FOREST AND LOVE er en tysk producent med fokus på at deres produkter er 100% og med 0% spild. Alle flasker og krus er designet i Tyskland og derefter håndlavet af et lille, familiedrevet team i Indien.

Rengøring

Både kobberflasker og kobberkrus er utroligt nemme at rengøre. De rengøres indvendigt i hånden med en flaskerenser, en lille smule opvaskesæbe samt varmt vand – produkterne kan nemlig ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.