Drikkeflasker

Ønsker du også at have en drikkeflaske som kan holde længe, endda resten af livet og som ikke er lavet af plastik?

Her finder du et godt udvalg af forskellige drikkedunke og kopper, som kan dække næsten ethvert behov. Leder du efter en lille drikkeflaske til de mindste eller en der er lidt større til dig selv at have med på farten, som kan holde dit vand koldt hele dagen eller din te/kaffe varm det meste af dagen – så er her mange forskellige størrelser og en masse lækre farver.

AYA&IDA

Drikkeflasker fra AYA&IDA er utrolig populære og med god grund. De er fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål med termo-effekt så de kan holde dine drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer – super smart når du skal have din drikkeflaske med på farten, hvad enten det er med i skole, på arbejde, i bilen eller på turen.

Den er perfekt til både vand, limonade, te eller kaffe, da den virker giver eller tager imod smag – man skal dog blot huske at vaske låget grundigt, hvis der har været væsker med kraftig aroma i flasken.

Flaskerne findes i 4 forskellige størrelser og i en masse lækre farver, så mon ikke du kan finde en som dækker dit behov og smag. Du kan tilkøbe et smart sportslåg som passer til alle drikkeflasker, det åbnes nemt ved et enkelt klik og er meget praktisk når du er på farten eller træner.

Vi anbefaler at flaskerne vaskes op i hånden – dette gøres nemt med en flaskerenser og en mild opvaskesæbe. De er utrolig holdbare og er nærmest ikke til at slide op – du får en lækker drikkeflaske som vil følge dig i meget lang tid. Som ekstra bonus donerer AYA&IDA fonden 100 liter rent vand til børn i nød igennem Unicef.

Forrest and Love

De smukke håndlavet drikkeflasker i kobber fra Forrest and Love er lavet af ren high grade som er Tüv certificeret. Kobberflaskerne er lavet i hånden efter traditionelle metoder og små variationer kan forekomme. Overfladen er behandlet med en fødevaregodkendt lak, som hjælper med at bevare den skinnende smukke overflade.

I indien har man i århundreder drukket vand som har været stået i kobberbeholdere natten over, også kendt som “tamra jal” som er anbefalet i de gamle Ayurvediske tekster. Ayurveda betyder Livets Videnskab og er en 4000 tusind år gammel indisk medicinsk tradition.

Kobber er et ædelmetal og kan have en reaktion overfor syreholdige og mælkebaserede produkter (pH under 7), det samme gælder for varme drikke og derfor anbefaler vi kun at bruge kobberflaskerne og krus til rent drikkevand og intet andet. Kobber har den egenskab, at det holder dit vand naturligt koldt.

Flaskerne og krus rengøres nemt i hånden med en flaskerenser og en mild opvaskesæbe, de tåler ikke opvaskemaskine.

Termoflaske i glas fra danske Pulito

Drikker du meget te vil du elske denne smarte flaske i glas med en indsats til te – den er lavet af klar kvalitetsglas som gør den modstandsdygtig overfor slag, den kan tilmed holde din te varm i et par timer.

Te indsatsen tages nemt ud så du kan bruge den til smoothies eller vand med frugt stykker i.

Flasken og indsatsen tåler opvaske maskine, dog skal låget som er lavet af bambus helst vaskes op i hånden for at forlænge levetiden.