Bestik & sugerør

Nyd din smoothie eller drinks med god samvittighed med vores miljøvenlige og genanvendelige sugerør af rustfrit stål eller bambus. Når du udskifter dine engangssugerør i plastik med genanvendelige sugerør er det et meget nemt og overskueligt sted at starte hvis du ønsker at minimere engangsplastik i din hverdag. 

Du kan gå skridtet længere og medbringe dit eget genanvendelige bestik på farten, så du undgår at bruge engangsbestik i plastik. Meget af det engangsplastik vi bruger i hverdagen ender desværre i naturen og meget af det kan ikke genanvendes, så det giver fint mening at udskifte.

40.00 DKK109.00 DKK
75.00 DKK95.00 DKK
70.00 DKK90.00 DKK
+
Ikke på lager
80.00 DKK99.00 DKK
-40%
245.00 DKK 147.00 DKK
-30%
179.00 DKK 125.30 DKK
-45%
169.00 DKK 92.95 DKK

Sugerør i rustfrit stål fra danske AYA&IDA

Du kan vælge imellem 3 forskellige størrelser i flere farver – de leveres alle i en pakke med 4 stå og en renser. Sugerørerne er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål af typen 8/18, coatingen er lavet med en fysisk dampaflejringsbeskyttelse som er den mest holdbare og af den højeste kvalitet der findes – det er en miljøvenlig vakuumaflejringsmetode der anvendes til at fremstillen en tynd coating titanium på rustfrit stål 8/18. De er alle super lette at rengøre, du kan nemt vaske dem op i hånden med den medfølgende børste eller skylle dem og komme dem i opvaskemaskinen. Disse lækre sugerør fåes i forskellige varianter:

  • Almindelig størrelse med knæk, som gør det nemmere for børn eller ældre at nyde deres drik – du kan vælge mellem farverne: Sølv, rose gold eller sort.
  • Smoothie størrelse er ekstra tykke så det er nemmere at suge smoothien eller greenien op – de fåes i farverne sølv og rose gold.
  • Korte sugerør til drinks – de er super smarte til mindre glas med lækker saft, børne-glas eller til din ynglings-cocktail. De fåes i farverne, sølv, sort og rose gold.

Bambussugerør fra BALIBOO

Sugerør af bambus er virkelig et godt alternativ til engangssugerør af plastik – bambus er 100% nedbrydeligt, naturligt antibakterielt og er en af de mest bæredygtige ressourser vi har til rådighed. Bambus er ikke en træart men en græsart som er utrolig hurtigvoksende. Bambusarten som bliver brugt til sugerør og tandbørster er ikke den art som pandaerne spiser.

Disse sugerør er af den højeste kvalitet og bliver slebet fint i hånden på Bali af Wayan og hendes mand Gitok. Netop fordi de bliver slebet har de ikke en bismag af græs. Bambussen bliver høstet i samarbejde med lokale bønder i bjergene på det nordlige Bali – her bruges ikke pesticider eller andre kemikalier, så du kan trygt bruge dine bambussugerør med god samvittighed.

Genanvendeligt og miljøvenligt bestik

Du kan vælge imellem flere muligheder, når du gerne vil medbringe dit eget genanvendelige bestik i stedet for at bruge engangsbestik i plastik.

Spork I rustfrit stål fra danske Pulito, er virkelig smart at have med til salaten, suppen, resterne fra aftensmaden mm. og passer godt sammen med vores store termo madbeholder fra Pulito eller den mindre Food´ie madbeholder fra AYA&IDA.Den rengøres nemt i hånden eller i opvaskemaskinen.

Spork/spife fra Wrapped in Nature er lavet af oliventræ – de er håndlavet i Spanien af olivengrene efter podning, så der fældes ingen træer til fremstillingen. Vi anbefaler at vaske dem op i hånden, da træet vil ældes hurtigere hvis de vaskes i opvaskemaskinen. Når træet begynder at se lidt træt og tørt ud, kan det mættes med olivenolie, herefter vil det få sin glød igen.