HANDELSBETINGELSER

BÆREDYGTIG FRAGT

Din ordre bliver pakket og sendt, så vidt muligt senest den efterfølgende hverdag efter modtagelsen. Ordrer modtaget inden kl.13 på hverdage, sendes så vidt muligt samme dag.

Har du købt varer som er i restordre eller som først kan afsendes senere grundet stor efterspørgsel (dette vil altid stå skrevet på produktsiden) og har du købt disse sammen med andre varer vil ordren blive afsendt samlet.

Vi sender alle lagerførende varer med PostNord – vi betaler et ekstra beløb pr. pakke som går til at drive projekter, der kompenserer CO2-effekten af vores forsendelser.

Fragtpriser fra DKK 39,-

Fri fragt på alle ordrer over DKK 399,- i Danmark.

Du er også velkommen til at hente din ordre hos Natural Living i Roskilde efter aftale.

Vi sender gerne pakker til udlandet – dog ikke fragtfrit. Her betales fragt efter modtagerland, pakkens vægt og størrelse. Kontakt os altid inden.

Vi pakker dine varer med et minimum forbrug af emballage og så vidt muligt i kasser og med fyld som har været brugt før, derfor kan du opleve, at der er taperester af plastik på kassen samt logo fra andre firmaer. Vi bruger tape af papir til at lukke din kasse.

Hvis din vare bliver beskadiget eller væk under transport er vi ansvarlige for refundering eller fremsendelse af ny vare. Husk at tage et billede af din vare ved modtagelse hvis den er beskadiget, for du er ansvarlig for at dokumentere varens/pakkens tilstand ved modtagelse.

BETALINGSBETINGELSER

Du kan betale med Visa, MobilePay, Master Card, Visa Electron og Maestro.

Beløbet bliver først fratrukket din konto når dine varer afsendes eller når de er klar til afhentning.

PRISER

Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner.

Der tages forbehold for trykfejl, pris- og kursændringer og tekniske fejl.

REKLAMATION

Du har 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Dette gælder for varer som har fejl eller mangler fra fabrikantens side. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slidtage som opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller ved almindeligt slid.

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler ved din vare, så kontakt os endelig på mail info@naturaliving.dk

FORTRYDELSESRET

Julegaver – vi har udvidet fortrydelsesretten til d. 24 januar på alle ordrer som er købt før 24. december.

Det vil sige, at du skal give os besked om din fortrydelse senest d. 24 januar og herefter har du 14 dage til at returnere den fortrudte vare til os. De samme vilkår er gældende som beskrevet nedenfor.

Du har som kunde hos os 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra modtagelsen af dine varer – du skal give os besked herom på info@naturalliving.dk, herefter har du 14 dage til at sende dine fortrudte varer retur til os. Du betaler selv forsendelsesomkostningerne.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved ikke at afhente varen indenfor den givne tidsramme. Bliver varen sendt retur til os, grundet manglende afhentning i pakkeshop eller fordi den bliver nægtet ved modtagelse fratrækkes et gebyr på 39kr til dækning af returfragten.

Varen skal sendes retur i original emballage og må ikke bære præg af at have været brugt. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare hvis den ikke opfylder ovenstående.

Du vil få dit fulde beløb retur for varen (ikke porto), hvis den antages at være i samme stand som da du modtog den. Tag endelig billede af eventuelle beskadiget varer ved modtagelsen.

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Varen sendes til:

Natural Living

Duebrødrevej 32, 4000 Roskilde

KUNDESERVICE

Kontakt info@naturalliving.dk

KONTAKT

Natural Living

Adresse: Duebrødrevej 32, 4000 Roskilde

CVR:39713705

Tlf nr: +45 50299735

Mail: info@naturalliving.dk