Betalingsbetingelser

Du kan betale med følgende betalingskort:

  • MobilePay
  • Visa Dankort
  • Mastercard
  • Maestro.

Natural Living bruger en sikker betalingsserver, som krypterer alle oplysninger med SSL protokol og sikrer dine data er sikker og ikke kan læses af udefrakomne.

Ved betalinger med kort er der påkrævet 3D-secure via NemId appen eller en to-trinskode via SMS. Dette er en påkrævet sikkerhedsløsning for at gøre nethandel mere sikker for dig og os – du kan læse meget mere om det her.

Når købet er godkendt af kortudbyderen vil handlen blive gennemført og du vil modtage en ordrebekræftelses fra os med dit køb. Beløbet bliver først trukket når din ordre afsendes eller er klar til afhentning.

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, kursændringer og tekniske fejl.

Levering

Din ordre bliver pakket og sendt, så vidt muligt senest den efterfølgende hverdag efter modtagelsen. Ordrer modtaget inden kl.12 på hverdage, sendes så vidt muligt samme dag. I meget travle perioder som Black Friday, jul mm. må der forventes lidt længere leveringstid. Læs mere her om levering i julen.

Vi sender alle lagerførende varer med GLS i Danmark. Varer som er på fjernlager pakkes og sendes direkte fra leverandøren, her er leveringstiden som regel 2-3 hverdage. Bemærk, har du købt varer som både sendes fra os og fra fjernlager (dyner, puder mm.), så sendes ordren i to pakker.

Fragtpriser i Danmark. Fri fragt ved køb over DKK 499,- til valgfri pakkeshop. Øvrige ordrer er fragtprisen DKK 39,- til valgfri pakkeshop og DKK 59,- ved hjemmelevering og erhvervslevering. Du er også velkommen til at hente din ordre hos Natural Living i Roskilde (kun efter nærmere aftale) på alle hverdage mellem kl. 9-17. Vær opmærksom på, at vi ikke har en fysisk butik og det er ikke muligt at købe produkterne her, det er kun muligt at afhente sin pakke. Pakken kan afhentes i 2 uger efter bestillingen, hvis ikke andet er aftalt, herefter annulleres ordren.

Leveringsmulighederne vælges i kurven.

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshoppen indenfor tidsfristen og sendt retur til os, vil der blive opkrævet et gebyr på DKK 39,- til dækning af returfragten. Dette gælder også ordrer som er afsendt fragtfrit fra os.

Har du købt varer som er i restordre eller som først kan afsendes senere grundet stor efterspørgsel (dette vil altid fremgå på produktsiden) og har du købt disse sammen med andre varer vil ordren blive afsendt samlet.

Vi pakker dine varer med et minimum forbrug af emballage og så vidt muligt i kasser og med fyld som har været brugt før, derfor kan du opleve, at der er taperester af plastik på kassen samt logo fra andre firmaer. Vi bruger tape af papir til at lukke din kasse.

Hvis din vare bliver beskadiget eller væk under transport er vi ansvarlige for refundering eller fremsendelse af ny vare. Husk at tage et billede af din vare ved modtagelse hvis den er beskadiget, for du er ansvarlig for at dokumentere varens/pakkens tilstand ved modtagelse.

Generelle betingelser

Gennemførelse af bestilling

Din ordre er gennemført og accepteret, når betalingen er gennemført og du vil modtage en ordrebekræftelse fra os. Der tages forbehold for udsolgte varer og tekniske fejl.

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter og kan kun anvendes enkeltvis og gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Det er ikke muligt at tilføje rabatkoder efter ordren er gennemført, så husk at bruge din rabatkode hvis du har en.

Fortrydelsesret

Du har som kunde hos os 14 dages fortrydelsesret, som gælder fra modtagelsen af dine varer – du skal give os besked herom på [email protected], herefter har du 14 dage til at sende dine fortrudte varer retur til os. Du betaler selv forsendelsesomkostningerne.

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved ikke at afhente varen indenfor den givne tidsramme. Bliver varen sendt retur til os, grundet manglende afhentning i pakkeshop eller fordi den bliver nægtet ved modtagelse fratrækkes et gebyr på 39kr til dækning af returfragten, dette gælder også pakker som er sendt fragtfrit fra os.

Julegaver byttes helt indtil d. 24 januar 2022 – samme regler gælder som her beskrevet.

Varen skal sendes retur i original emballage og må ikke bære præg af at have været brugt. Du må prøve og se varen på samme måde som i en fysisk butik. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare hvis den ikke opfylder ovenstående. 

Du vil få dit fulde beløb retur for varen (ikke porto), hvis den antages at være i samme stand som da du modtog den. Tag endelig billede af eventuelle beskadiget varer ved modtagelsen.

Du kan printe og bestille returseddel og returlabel her til 49,-. Vælger du ikke at bruge vores returlabel, sendes pakken til vores adresse og ikke til en pakkeshop – vi henter ikke pakker og pakken vil derfor komme tilbage til dig.

Gælder ikke nedsatte-, udgået- og 2. sorteringsvarer.

Kontaktoplysninger

Natural Living

Duebrødrevej 32, 4000 Roskilde

CVR:39713705

Tlf nr: +45 50299735

Mail: [email protected]

Har du yderligere spørgsmål

Kontakt os