Fordele ved tandpasta tabletter

Der er mange fordele ved at udskifte tandpastatuben til tandpasta i tablet form. Jeg vil ridse nogle af dem op her.

  1. Du undgår emballagen af plastik som ikke kan genanvendes og smides ud til restaffald. Det giver altså bare god mening at undvære emballagen der hvor vi kan og hvor der findes nemme og ofte bedre alternativer. Emballagen fra de tandpasta tabletter i har i shoppen er begge fremstillet af komposterbart materiale og genanvendt papir. Så her går intet emballage til spilde, da det kan komposteres eller genanvendes.
  2. Du skal ikke kæmpe med at få det sidste ud af tuben. Vi kender alle det med at presse på tandpastatuben for at få noget ud, når den er ved at være tom. Det kan være svært at få ud og det kan sætte sig fast på kanten af tuben og der vil altid gå noget til spilde. Det undgåes helt ved tandpasta tabletterne, da man bare tager en fra pakken.
  3. Du slipper for overdosering – 1 tablet til hver tandbørstning. Tit og ofte så er hullet i tandpastatuberne for store og vi bruger alt for meget tandpasta. Dette har mange producenter egnet på så de kan sælge mere. 1 tandpasta tablet indeholder det nødvendige til en tandbørstning.
  4. De er nemme at have med på rejsen – du medbringer bare til de dage du er afsted. Du behøver nemlig ikke at medbringe alle, men bare til de dage du er væk, det er jo smart og især praktisk hvis man flyver med håndbagage.
  5. Man undgår at transportere vand rundt i verden, da tandpasta i tuber indeholder en del vand. Det giver jo igen rigtig god mening ikke at bidrage til at transportere vand rundt i verden.

Vi har tandpasta tabletter fra flere mærker og fælles for dem er, at de er fremstillet af naturlige, veganske og glutenfrie ingredienser. Du kan vælge om du vil have tabletterne med eller uden fluor – der er også en variant til børn med en naturlig jordbærsmag.

Sådan anvender du tandpasta tabletterne

  1. Tag 1 tablet i munden og tyg til det skummer let, det skal ikke sluges
  2. Børste herefter tænderne som normalt
  3. Spyt ud og skyl efter med vand

Skriv et svar