Vi bytter julegaver helt frem til d. 24 Januar 2024

Har du modtaget en julegave som er købt hos os og ønsker du at bytte varen, så har du 14 dage fra juleaften (24. december 2023) til at give os besked herom på email: [email protected]

Ønsker du at bytte til anden størrelse, farve eller lign. sender vi den ombyttede vare til dig mod et fragtgebyr på 49,-. Du skal selv afholde udgiften ved returnering til os.

Vores generelle handelsbetingelser og betingelser for retur gør sig også gældende her - læs dem her.

Herefter har du 14 dage til at sende varen til os på følgende adresse:

Natural Living, Duebrødrevej 32, 4000 Roskilde.

Du kan med fordel benytte dig af vores returportal her til 49 kr. Vælger du ikke at bruge vores returlabel, sendes pakken til vores adresse og ikke til en pakkeshop – vi afhenter ikke pakker og pakken vil derfor komme retur til dig.

Varen skal sendes retur i original emballage og må ikke bære præg af at have været brugt. Du må prøve og se varen på samme måde som i en fysisk butik. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare hvis den ikke opfylder ovenstående. 

Du vil få dit fulde beløb retur for varen (ikke porto), hvis den antages at være i samme stand som da du modtog den. Vi forbeholder os retten til at reducere returbeløbet, hvis varen er forringet i værdi. Tag endelig billede af eventuelle beskadigede varer ved modtagelsen.

Bytning af julegaver gælder ikke for nedsatte-, udgået- og 2. sorteringsvarer.