Viser alle 8 produkter

Nyhed
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Lamazuna shampoobar

Økologiske shampoobarer fra franske Lamazuna er fremstillet af naturlige og veganske ingredienser som plejer, nærer og gennemfugter hår og hovedbund. Shampoobaren fra har en neutral pH-værdi og kræver derfor ingen tilvænning. De er alle fremstillet i høj kvalitet i hånden med omtanke for miljø og mennesker. Lamazuna shampoobar findes i tre forskellige varianter, alle med tilsat duft. Du finder en shampoobar til tørt hår, fedtet hår og normalt.

Økologisk balsambar fra Lamazuna

Lækker håndlavet økologisk balsambar som er fremstillet af naturlige og veganske ingredienser der plejer og nærer håret. Den økologiske balsambar efterlader dit hår blødt, plejet og gennemfugtet, som gør håret nemt at arbejde med. Balsambaren er fremstillet af majstivelse, kokosolie, carnauba voks, solsikkeolie og Caesalpinia spinosa gummi (peruviansk johannesbrød). Alle ingredienserne er 100% naturligt afledt og det bærer COSMOS Organic-mærket.

Økologisk deodorantbar

Her får du en sund økologisk deodorant som er mild og skånsom mod huden og den er et skønt zero waste alternativ til konventionelle deodoranter med aluminium og emballage af plastik. Lamazuna´s økologiske deodorantbar er fremstillet uden aluminium og lader dig svede naturligt. De aktive og naturlige ingredienser i deodorantbaren absorberer lugt, fugt og sved.

Økologisk oliebar

Lækker økologisk oliebar som kan bruges både til ansigt og krop. Oliebaren er fremstillet af økologiske, naturlige og veganske ingredienser, som alle nærer, fugter og plejer huden. Det rige indhold af kakaosmør er fyldt med gode sunde olier og vitaminer som er med til at styrke hudens elasticitet.

Anvendes oliebaren som ansigtsolie anbefaler vi at bruge den til tør og/eller normal hud. Den fedter ikke huden eller stopper porerne og trænger hurtigt ind i huden, hvor den tilfører en masse fugt og næring til huden. Oliebaren efterlader huden blød, næret og velplejet med forøget elasticitet.

Økologisk ansigtsrensebar

Luksuriøs økologisk ansigtsrensebar fra franske Lamazuna som nænsomt og skånsomt renser dit ansigt uden at udtørre huden, baren er fremstillet af naturlige og veganske ingredienser. Rensebaren er sammensat af flere forskellige nærende, plejende og rensende ingredienser som er tilpasset til 3 forskellige hudtyper: Normal, kombineret og sensitiv/moden hud.

Make up fjerner bar

Nu kan du nemt og enkelt fjerne din daglige make up med denne lækre økologiske og parfumefri make up fjerner bar fra franske Lamazuna. Baren er fremstillet af naturlige plantebaserede olier og sheasmør som tilsammen blidt og effektivt fjerner den daglige make up. Baren er nem at arbejde med i ansigtet, da den er formet som en halvkugle – nem, enkel og skånsom måde at fjerne make up. Med en make up fjerner bar slipper du for spild og emballage af plastik.

Lamazuna har fremstillet en lang række naturlige og økologiske low waste produkter til hudpleje og hårpleje, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Alle deres produkter er skabt med miljøet i fokus og med stor kærlighed til naturen, derfor kommer alle deres produkter i emballage som kan sorteres til genanvendelse.