Barbering

Her på siden finder du alt hvad du behøver til en bæredygtig og plastikfri barbering til både kvinder og mænd. Vi har lækre safety razors som kan holde hele livet og du skal kun udskifte barberbladet efter behov. Vi har naturlige barbersæber så du helt kan undgå unødig emballage og mistænklige ingredienser – det samme gælder vores aftershave som er yderst fugtgivende og plejer den nybarberede hud.

579.00 DKK
-20%
320.00 DKK 256.00 DKK
-25%
245.00 DKK 183.75 DKK
-30%
85.00 DKK 59.50 DKK
-25%
550.00 DKK 412.50 DKK

Bæredygtig barbering med en safety razor

Undgå dyre barberskrabere i plastik og invester i en skraber i rustfrit stål hvor du kun skal udskifte selve barberbladet. De er sikre og nemme at bruge og giver en bedre og tættere barbering. Kvinder kan også sagtens bruge en safety razor.

Skift barberskummet i sprayflasken ud med en naturlig barbersæbe.

Hos os finder du kun naturlige barbersæber som er lavet af få naturlige ingredienser og uden emballage – de bliver indpakket i hos os for at skåne dem under transporten. De skummer nemt op og giver et fyldigt skum som er nok til at give en tæt og god barbering. Barbersæberne indeholder ingen udtørrende stoffer og efterlader huden naturligt fugtet efter brug.

Naturlig aftershave i glaskrukke.

Efter barberingen anbefaler vi at du tilfører den nybarberede hud en masse nærende pleje og fugt. Vi har en lækker naturlig aftershave som kommer i en krukke af glas – den plejer og nærer den sarte hud efter barberingen og kan bruges både til mænd og kvinder i ansigtet og på kroppen.