1. Søndag i advent

Bloklys af rapsvoks – Spiral

149,00 kr.

Æstetisk og smukt bloklys af rapsvoks med spiralmønster. Bloklyset er støbt i hånden af den dygtige lysstøber Nicole Blaak i Holland af rapsvoks fra Europa.

Lyset måler 14 x 7 cm og er ikke tilsat duft.

Læs mere

2. Søndag i advent

Naturlig sæbebar – HÅND

125,00 kr.

Håndlavet luksuriøs sæbebar baseret på naturlige og økologiske olier der plejer, fugter og nærer huden. Alle sæberne er nøje sammensat af ud fra egenskaberne, virkning og effekt af de naturlige olier og smør.

Sæbebarerne er fremstillet ved hjælp af den traditionelle “koldforsæbning”, som er blevet brugt i flere århundreder. En af de største fordele ved fremstilling af koldforsæbning er, at ingredienserne virkning bevares og sæben bliver cremet og mild. Sæberne er af høj kvalitet og indeholder en masse sunde olier og smør, som ikke kun renser men også tilfører huden en masse fugt og næring. Sæbebarerne er derfor ideelle til hudtyper også følsom hud.

Læs mere

3. Søndag i advent

Øjenpude i hør med hvedekerner

199,00 kr.

Enkel øjenpude i hør med fyld af økologiske hvedekerner. Puden er fremstillet af naturligt, bæredygtigt og ubleget hør med fyld af KRAV-certificeret økologiske hvedekerner og er syet i hånden i Sverige af Terrible Twins.

Øjenpuden er ideel til afspænding, lindring og afslapning.

Læs mere

4. Søndag i advent

Økologisk kropsolie

175,00 kr.345,00 kr.

Økologisk kropsolie til tør, ru eller sensitiv hudtype. Kropsolien virker blødgørende, plejende og beskyttende på hele kroppen.

Det naturlige indhold af vitaminer og essentielle fedtsyrer tilfører styrke, næring og smidighed til huden, samtidigt med at virke beroligende ved irritation og kløe. Kropsolien trænger hurtigt i huden, uden at virke fedtende og sikrer at huden er fugtforseglet hele dagen. Kropsolien er uden parfume.

Varenummer (SKU): 52257 Kategorier: , , Tags: , , , ,
Læs mere