Hos NaturalLiving fokuserer vi konstant på at finde nye og interessante varer til det danske/skandinaviske marked. Vi arbejder ud fra en filosofi om, at rene og økologiske kvalitetsprodukter bør være noget, som et hvert husholdningsbudget skal kunne have råd til. Derfor er det vigtigt for NaturalLiving, at gøre afstanden fra producent til forbruger så enkel som mulig. Med andre ord, vi køber helst direkte fra producenten og sælger helst direkte videre til detailleddet.

På relativt kort tid, er det lykkedes os at samle en række superspændende kvalitetsprodukter, som vi nu med stor succes sælger i en meget bred vifte af f.eks. helsekostforretninger, fitnesscentre, udvalgte Matas-forretninger og Super Best-butikker over hele landet.

Vores produktsortiment spænder bredt, fra hudpleje, kosttilskud og madvarer af høj kvalitet.

 

Som udgangspunkt udvælger vi de bedste kvaliteter af varer. Da kvalitet og økologi er en forudsætning for vores interesse, kigger vi meget på trends i udlandet, fra blandt andet USA ,Tyskland og Canada og deltager i messer over hele verden for på den måde at opdatere vores viden om nye produkter.

 

Vi glæder os til, at kunne forsyne din forretning med lækre kvalitetsprodukter. Produkter som er med til at gøre udvalget meget mere alsidigt i forretningerne her i Danmark.

 

Med glade hilsener, NaturalLiving.